Automate your Marketing
with Womplify




 
Julia's FotoPage

By: julia othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-Mar-2009 07:12 Email | Share | | Bookmark
New babies in the family

Arina at hospital
arina at home
Afif at hospital
View all 6 photos...
The first to came into the world is Arina Afia, my bro's 3rd daughter. Sorang lagi Muhammad Afif Danial Imran...panjangnye nama. Anak kakak yg sulung. cute..cute!!


Monday, 30-Mar-2009 07:08 Email | Share | | Bookmark
Hana masa 1st day kena register skolah

 
 
 
View all 5 photos...
Dah lama dah amik, masa bulan dec dulu. Baru ada hati nak upload. Balik dr register pagi sabtu tu, terus dia potong rambut sebab chinese school strict tak bagi rambut panjang. kena nampak telinga.


Monday, 30-Mar-2009 07:03 Email | Share | | Bookmark
Earth hour

 
 
 
View all 4 photos...
Surfing dalam gelap...tutup lampu then nyamuk pon datang. huhu...patutnye semua kena off. Tapi boring plak, parents pun tgk tv dlm gelap.


Friday, 11-Jul-2008 03:49 Email | Share | | Bookmark
Bunga telur dip

Bunga 1
Bunga 2
Ni contoh 2 bunga telur yg saya hasilkan. Ok tak? kalau ada kawan2 yang nak belajar buat bunga telur, bole la kontek saya. Area Kajang, Bangi bole aje.
takpe, caj murah je...hehe


Wednesday, 25-Jun-2008 02:49 Email | Share | | Bookmark
Langkawi trip

 
 
 
View all 5 photos...
This time of year, we went to Langkawi for our company trip. Last year we went to Redang. Penat sikit trip kali ni sebab banyak berjalan dan memanjat bukit. Fuh, lenguh kaki bila balik hotel. Kita org duduk di Best Star Resort, Pantai Chenang. Ok jugak la hotelnye. Pegi pekan Kuah, shopping coklat and my colleagues shops for liquor. Giler2 borong...

Ni gambar kat Gunung Machinchang. Naik cable car entrance fee RM15, children RM5. Very nice view from the top, and the air was cool and breezy. Rasa tak nak turun sbb kat bwh tu panasss..haha.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net